Sælg din brugte bil til HAC Biler

Har du en bil, som du står og skal af med, kan du sælge den til vores værksted. Vi er interesseret i alle slags biler uanset mærke eller model, og vi kan tilbyde dig en fordelagtig pris, der gør, at du som kunde vil være godt stillet i en handel med os.

Der er flere fordele ved at salg af brugt bil til forhandler i stedet for til en privat. Først og fremmest tager det tid at sælge sin bil, og der skal være styr på papirarbejde, omregistrering og lignende. Alt dette kan du slippe for ved at sælge din brugte bil til os og få en god pris for den.

Få sikkerhed i dit salg

Hos HAC Biler vægter vi desuden sikkerheden højt. Det vil sige, at vi både giver en god pris og høj sikkerhed omkring dit salg. Vi tager os af alt papirarbejdet for dig, så overdragelse af bilen sker på fuldstændig korrekt vis, og så du kan være sikker på, at omregistrering sker indenfor lovpligtig tidsramme. På den måde bliver det nemt for dig at sælge din bil, og du slipper for det tidskrævende arbejde, der ellers ofte hører med til et salg.

Samtidig sørger vi altid for, at du ikke bare får en god pris for din brugte bil, men også at du får pengene overført til din konto indenfor få dage.

Se hvad din bil er værd med et Pristjek:

Hos HAC biler sælger vi alle bilmærker, og opkøber derfor også din bil!

Det er specielt nyere brugte biler, gerne ikke over 6 år, som er i god stand, vi er interesseret i, og det er her vi giver dig den bedste pris. Uanset om du er interesseret i at købe en bil af os, eller om det er i ren handel, hvor du bare gerne vil sælge.

Køb en ny bil hos os

Hvis det giver mening for dig, kan vi også tilbyde dig en ny bil i forbindelse med salget af din gamle. Måske sælger du din bil, fordi du har brug for en større eller mindre model. Uanset hvad har vi et stort antal af forskellige bilmodeller fra forskellige mærker på vores lager. Vi kan derfor tilbyde en byttehandel, hvor din bil indgår i handlen, så du vil få en fordelagtig pris for din nye brugte bil.

Vi kan blandt andet tilbyde biler fra mærker såsom Volkswagen, Skoda, Audi, BMW, Mercedes, Opel, Ford, Citroën, Peugeot, Renault og mange flere. Listen er lang, og der er god mulighed for, at du kan finde din nye brugte bil hos os.

Både med og uden afgift!


Lige nu mangler vi brugte biler til vores forretninger, og det kan komme dig til gode, for vi vil gerne købe din! Dette gælder også hvis du har en leasingbil uden afgift!

Kontakt dit lokale Autocenter i dag

Ønsker du at sælge din brugte bil, eller har du spørgsmål til de forskellige ydelser, som vi tilbyder hos HAC Biler, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på tlf.: 97 32 03 01 eller sende en mail på post@hydroautocenter.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

Vores Autoværksted er beliggende i Ringkøbing, men vi hjælper kunder i store dele af Jylland, herunder Skjern, Søndervig, Videbæk og Herning.

Gør brug af vores online pristjek eller kontakt os gerne pr. tlf. eller mail.