Køb en brugt bil hos HAC Biler


I stedet for at købe en spritny bil hos en bilforhandler, kan du købe en brugt bil hos HAC Biler. Alle biler, vi har til salg, er gennemgået på eget værksted, hvorfor vi kan stå inde for, at kvaliteten er i orden. Derudover er det generelt nyere og bedre brugte biler, vi har til salg.

Ved at købe en brugt bil hos os, får du dermed mange fordele. Først og fremmest vil bilen føles ny, og du vil samtidig kunne spare en god portion penge, da vi sælger vores brugte biler til en altid konkurrencedygtig pris. Dertil tilbyder vi både fejlfri brugtbilsattest og en garantiordning på helt op til 24 måneder.

Vi sælger alle mærker og modeller


Vi har et bredt udvalg af brugte bil, både personbiler og varevogne, så uanset om du leder efter en bil til privatbrug eller til erhverv, har vi noget for dig. Vi kan blandt andet tilbyde biler fra mærker som Volkswagen, Skoda, Audi, BMW, Mercedes, Opel, Ford, KIA, Hyundai, Citroën, Peugeot, Renault og mange flere.

Har vi ikke din drømmebil på lager, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi har et stort netværk i både Danmark og udlandet, og kan derfor i mange tilfælde være behjælpelige med at skaffe din drømmebil hjem til dig.

Køb din bil hos HAC Biler


Hos HAC Biler har vi mere end 30 års erfaring som brugtvognsforhandler, og vi sælger i dag brugte biler til kunder over hele Danmark.

Vores serviceniveau er i top, og vi lægger vægt på, at det skal være nemt både at sælge og købe en ny bil. Derfor har vi gjort processen så overskuelig og gennemsigtig som muligt. Vi ved, at det er en tillidssag enten at skulle købe eller sælge bil, og derfor går vi ikke på kompromis. Hverken med kvaliteten eller professionalismen omkring salg og køb af biler. Samtidig tilbyder vi en fordelagtig garantiordning på den bil, du køber hos os, så du undgår store og uventede reparationsomkostninger.

Kontakt os i dag og hør mere


Skal du have ny bil, og går du med overvejelser om at spare en god portion penge og købe en brugt bil hos en brugtvognsforhandler, kan du tage en tur forbi HAC Biler.

Vi er beliggende i Ringkøbing, men vi hjælper kunder i hele danmark. Du kan kontakte os på tlf.: 97 32 03 01 eller sende en mail salg@hacbiler.dk, hvor vi sidder klar, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring at købe brugt bil hos os.